Balázs

Úgy gondolod eljött az idő, hogy megismerkedj a budapesti éjszakával? Esetleg olyan bulikba szeretnél bejutni, amire 18 év alatt lehetetlennek tűnik? Mindezt sorbanállás nélkül, teljes biztonságban? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltál, akkor a legjobb helyen vagy most!
Pár mondatban röviden mesélnék magamról. Balázs vagyok, 23 éves, jelenleg a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola padjait koptatom, mint végzős diák. Marketinget és vállalatirányitást tanulok. Munkatapasztalataimról csak annyit, hogy nagyon sok mindenben kipróbáltam már magam, a költöztetéstől kezdve, az ingatlanértékesítésen át, a reklámügynökségi marketing feladatok ellátásáig. Sok álmom van, amelyekért folyamatosan teszek, hogy ne csak álmok maradjanak, ilyen például egy saját szálloda vagy étterem vezetése is. Merek nagyot álmodni és úgy vallom, hogy semmi sem állíthat meg minket céljaink elérésében.
Kiskorom óta a sport és a zene jelentős szerepet tölt be az életemben. Régebben rádiós műsorvezetéssel is foglalkoztam, ahol rengeteg zenei stílust volt szerencsém az adások alatt megismerni és megkedvelni. 8 éven át kézilabdáztam versenyszerűen, majd konditeremben kezdtem el edzeni az iskola mellett. Jelenleg a CrossFit mozgásformának hódolok, ami teljesen rabul ejtett. Nagyon sok mindent köszönhetek a sportnak, mint például magabiztosságot, maximalizmust, kitartást és önuralmat.
Hat év aktív bulizás van a hátam mögött. Kecskeméten csöppentem bele a party életbe, akkor az ottani szórakozóhelyek még full házzal dübörögtek minden hétvégén. De a bulizás Budapesten teljesedett ki igazán. Kedvenceim közé a nyári nyitott szórakozóhelyek váltak, de természetesen az év többi napján is találtunk barátaimmal stílusunknak megfelelő helyszint. Országszerte és külföldön is volt szerencsém számos szórakozóhely kipróbálására, amik szerencsére többségében nem okoztak csalódást. Bátran állíthatom, hogy, hogy a legtöbb fővárosi szórakozóhelyen megfordultam már az évek alatt így elég nagy tapasztalatom van a budapesti éjszakát és a bulizást tekintve. Zenében mindenevő vagyok, szinte minden buliban jól tudom magam érezni, és ha úgy alakul, akkor végig táncolni az egész éjszakát ;) Bár hozzám legközelebb az R’N’B és HipHop illetve trap stilus áll, de bármilyen egyéb bulira is nyitott vagyok. Mondjuk, lehet egy hardcore, metál koncerten kicsit furcsán érezném magam. :)
Legyen szó egy jó koncertről a Budapest Parkban, vagy egy hatalmas buliról, mindenhol jól tudom érezni magam, hisz a lényeg a jó társaság. Szeretek új embereket megismerni és velük együtt új élményekre szert tenni. Nyitott, pozitív, szórakoztató, empatikus embernek tartom magam, aki könnyen megtalálja a közös hangot bárkivel és szereti kiélvezni az élet minden percét. A fiatalabb korosztállyal is gyorsan kijövök, van egy három évvel fiatalabb öcsém, akinek szintén bemutattam milyen az éjszakai élet és baráti társaságával is buliztunk együtt, így ez sem lesz újdonság számomra!
Ha szimpatikus vagyok és szeretnél egy hatalmasat bulizni a pesti éjszakában, esetleg kedvenc előadód koncertjére elmenni, keress bátran!  Remélem mielőbb találkozunk és élvezzük a budapesti éjszaka adta lehetőségeket!