Jake

Jake vagyok, 20 éves, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog és Államtudományi szakára járok.

Célom, hogy a suli elvégzése után egy nagyon jó jogász, ügyvéd szakember lehessek és mindent meg is teszek ennek érdekében.

Számomra nagyon fontos a család. Két nővérem van, akiktől rengeteget tanultam. A korkülönbség köztünk 8 és 10 év, így ugyan családi keretek között, de én is két „mentort” kaptam az élettől magam mellé. Ezt a dolgot nagyon jó tapasztalatként éltem meg, és mai napig hálás vagyok nekik, hogy megosztották velem élményeiket, tudásukat és ez által megtanulhattam a kulturált szórakozás mibenlétét. Nagyon pozitívan gondolok arra vissza, hogy nem a saját korosztályommal kezdtem el a bulis életem élni, hanem velük.

15 éves koromban kóstoltam bele az éjszakai életbe, egy elég rendhagyó módon, hiszen a  szórakoztatói oldalon, dj-ként kezdtem dolgozni. Amit ettől a szakmától kaptam az egy olyan tapasztalat és kapcsolatrendszer, amit szerintem másként nem tudtam volna megszerezni. Nagyon jól ismerem a magyarországi szórakozóhelyeket és party életet, hiszen rendszeres látogatója vagyok a dj pult mindkét oldalának. Mivel a zene szerelmese vagyok, stílust kedvelek és így bármilyen zenét meghallgatok és bármilyen zenei stílusra jól tudom magam érezni.

A lemezlovasság mellett másik hobbim a sport. Egész életem meghatározó dolga volt. Jelenleg versenyszerűen testépítek men’s physique kategóriában.

Ha egy jót szeretnél bulizni és esetleg érdekel a dj szakma, vagy a bodybuilding, vagy esetleg szeretnél majd te is jogi szakra jelentkezni és tanácsokat kérni, várlak szeretettel.