Lackó

Lackónak hívnak, az ELTE jogi karán utolsó éveimet taposom. Kiskorom óta sportolok, mindig csináltam valamit: úsztam, kézilabdáztam, futottam (később persze lányok elől-után), végül a foci maradt meg mai napig szenvedélyemnek, aktívan játszom kis,- és nagypályán is. Emellett mindig is érdekeltek az extrémebb sportok, siklóernyőztem már síléccel a lábamon, ugrottam ki 4000m-ről helikopterből, és most épp a rafting a következő célom.

Bulizási szokásaim és zenei ízlésem is hasonlóan széles skálán mozog: szívesen pogózok és üvöltöm Tankcsapdára az EFOTT-on, hogy „az élet a legjobb méreg” , de nem esem kétségbe ha Punnanyékkal kell ropjam az „Utolsó tánc”-ot ;)
Az ELTE-n másodéves koromtól instruktorként pörögtem, éveken keresztül a több száz gólyának mi segítettünk a beilleszkedésben, programokat, táborokat szerveztünk, bulizni jártunk velük.

Pozitívumként leginkább a nyitottságom, az életvidámságom és az egyetemi éveim tapasztalatait szeretem kiemelni.
Ha szeretnéd magad kötetlenül jól érezni és egy felszabadult estét eltölteni egy közvetlen és laza (de nem széteső) mentorral akkor remélem, hamarosan találkozunk! ;)

Mottóm: „A humort nem lehet eléggé komolyan venni.”