Lilien

Sziasztok! Lilien vagyok, 23 éves. Animáció és filmkészítő szakon végeztem a középiskolát és idén szereztem építész diplomát a Nyugat-magyarországi Egyetemen. Középiskolás éveim alatt kezdtem el bulizni járni, ahogy a legtöbb diák is, csupán azzal a különbséggel, hogy idősebb testvéreim vittek el, vagy én "csapódtam hozzájuk" egyedül, esetleg korombeli barátaimmal együtt. Ennek azért is örültem, mert nem csak olyan kísérőim voltak, akik fél szemüket rajtam tartották, és akik mellett biztonságban érezhettem magam miközben szabadon partiztam, hanem sok színvonalas zenekart megismerhettem, bemehettem olyan helyekre, ahová felnőtt kíséret nélkül nem sikerült volna, mindemellett példát kaptam a kulturált bulizásról is.

Tesóim tulajdonképpen olyanok voltak, mintha mentoraim, egyben barátaim is lettek volna, akiknek a társaságában nem azt éreztem, hogy rövid pórázon fognak végigkísérve minden lépésemet, hanem egy olyan kellemes társaság, akik ott vannak, mielőtt bármi történne, és akik mellett nem is történik semmi baj. Ezt a szimpatikus attitűdöt szeretném én is átvenni, mint partimentor, hogy senki ne érezze frusztráltan magát, de elkerüljük a bajt, mert sajnos ez benne van a pakliban, ha a fiatalok egyedül indulnak neki az éjszakának.

Márpedig partizni néha kell, hiszen kell a jó társaság, a kapcsolatteremtés, és az is, hogy sok zenei impulzus érje az embert. 
Én rám ez is nagyon hatott, talán lehet, hogy ez is része volt annak, hogy belevágtam a zenei pályába, immáron 4. éve, hogy énekelek, (leginkább jazzt), és adok koncerteket, hogy körbeküldjük és vibráltassuk a pozitív energiákat:)