Marci

Marci vagyok, 22 éves, a Testnevelési Egyetem Sportmenedzser szakos hallgatója. A napjaim a sport körül forognak, szellemi és fizikai értelemben egyaránt.
Családdal és barátaimmal sokat járunk síelni, snowboard-ozni, windsurf-özni, vitorlázni, wakeboard-ozni, vízisízni, búvárkodni. Ezek mellett szabadidőmben szeretek lovagolni, röplabdázni, pingpongozni.
40-60 fős baráti társaság ausztriai téli síelésének megszervezését vállalom és végzem sikerrel évről évre már 2011 óta. Az utazások során sí- és snowboard oktatást vállalok. Esti programok, bulikat rendszeresen szervezünk a síelés időtartama alatt.

Szeretek szórakozni, kikapcsolódni, aktív résztvevője vagyok a budapesti éjszakai életnek. Haverokkal gyakran szoktunk bandázni valamelyik belvárosi szórakozóhelyen, de van olyan is hogy elmegyünk egy segway túrára, vagy csak elindítjuk a spotify-t és chillezünk.

Az első bulim 14 éves koromban volt, ami összességében nagyon jól sikerült… :D
(Nagyon örültem volna egy mentornak abban az időben - talán egy-két vicces baki is elkerülhető lett volna :D )
Szeretek utazni, új helyeket, embereket megismerni. Éltem Németországban és Amerikában is, buliztunk a világban pár helyen, de a magyarországi bulik még mindig a top3-ban vannak. Teljesen más hangulata van egy német sörfesztiválnak, mint egy egész héten át tartó Las Vegas-i bulinak, de mind a kettő hatalmas élmény, amiről, ha kíváncsi vagy rá, szívesen mesélek… ;)
Ha szeretnél egy hatalmasat bulizni, és átélni végre az igazi szabadság érzését szólj, és ott tali! :)